EmekGündemManşetTürkiye

Fabrikada patlama: İki işçi hayatını kaybetti

0
İstanbul Başakşehir‘deki bir kot yıkama fabrikasının kazan dairesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre iki işçi öldü. Enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Kartanesi Sokak’ta bulunan bir tekstil fabrikasında, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamanın ardından, yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek, kontrol altına aldı. Yangında fabrikanın bir bölümünde çökme meydana geldi.

Polis ekipleri yangınla ilgili çalışma başlattı.

İstanbul Valiliği‘nden olayla ilgili yapılan açıklama şöyle: “İstanbul Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinden (GAMER) alınan ilk bilgilere göre, Başakşehir ilçemiz Kayabaşı mahallesinde bulunan bir kot yıkama atölyesinin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple saat 11.10’da patlama meydana gelmiştir. Olay yerinde yapılan ilk tespitlere göre 2  çalışan hayatını kaybetmiştir. Olaya müdahale eden İtfaiye ve AFAD arama kurtarma ekipleri, çalışmalarına devam etmektedir.

More in Emek

You may also like

Comments

Comments are closed.