DünyaLGBTİ+

Eşcinsellik karşıtı vekil, ofisinde erkek arkadaşıyla yakalanınca istifa etti

0

Kendini, ‘aile değerlerini savunan, doğal evlilik taraftarı, muhafazakar’ olarak tanımlayan Cumhuriyetçi milletvekili Wes Goodman, ofisinde erkek arkadaşı ile cinsel ilişki yaşarken yakalandı. Goodman sosyal medya hesaplarını kapatarak istifa etti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) LGBTİ+ karşıtı Cumhuriyetçi milletvekili ofisinde erkek arkadaşıyla cinsel ilişki sırasında basılınca istifa etti. 33 yaşındaki evli Ohio eyaleti milletvekili Wes Goodman, seçim kampanyası boyunca “aile değerlerini” savunduğunu söyledi. Goodman ofisinde erkek arkadaşıyla yakalanmasının ardından internet sitesinden bu ifadeleri kaldırdı.

NBC’nin haberine göre, Goodman’ın ‘gizli eşcinsel hayatı’ bazı Cumhuriyetçiler tarafından da biliniyordu. Goodman vekil olmadan önce eşcinsel evliliğine karşı çıkan ABD Kongre üyesi Jim Jordan için çalıştı.

Goodman twitter hesabındaki biyografisinde “Hıristiyan. Amerikan. Muhafazakar. Cumhuriyetçi.” olarak tanıtıyordu. Goodman kadın ve erkek arasında yapılan “doğal evlilik” taraftarı olduğunu belirtiyordu. İstifası sonrası Goodman’in twitter hesabı “özel”e dönüşürken Facebook hesabı da kapandı.

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.