Kültür-SanatManşetTürkiye

Buğday Ekolojik Yaşam Dergisi artık dijital ortamda

0

Buğday Ekolojik Yaşam Dergisi, yayın hayatını Buğday E-Dergi ile dijital ortama taşıdığını duyurdu.

Buğday Ekolojik Yaşam Dergisi, bugüne kadar Buğday Fanzin, Buğday Bülten, Buğday Dergisi, Buğday Rehber ve Buğday E-Bülten gibi farklı format ve isimlerde yayın hayatını sürdürmüştü.

İkinci sayı 21 Haziran’da

“Salgın, Yeni Biz ve Yeni Dünya” konusunu taşıyan E-Derginin ikinci sayısının ise 21 Haziran’da yayımlanması planlanıyor. Derginin her sayısında ekolojik yaşam konusunda deneyimli isimler, haber, makale ve röportajların yer alması planlanıyor.

Dergide, yemek kültürü yazarı ve tarihçi Nazlı Pişkin’in “Damaktaki Tarih” yazıları, çizer Nuray Çiftçi’nin karikatürleri, Elif Özizmir’in “Fermantasyon Güncesi”, geleneksel kültür araştırmacısı Sevgi Akar’ın “Geleneksel saklama ve koruma yöntemleri” ile ilgili yazıları, peyzaj mimarı ve kent bahçecisi Dilek Ayman’ın “Şehirde Ekolojik Yaşam” izlenimleri yer alacak.

Ayrıca, dergide yüzde 100 Ekolojik Pazar’da tezgah açan çiftçilerin video röportajları, Buğday Derneği gönüllülerinin deneyimleri, doğa dostu üreticilerin ve kent bahçecilerinin mevsimlere göre çeşitlilik gösteren “Hasat Öyküleri” ve Buğday Derneği’nin yürüttüğü projelerden gelişmeler yer alıyor.

Abonelik/destekçilik sistemiyle yayın hayatına başladı

Abonelik/destekçilik sistemiyle yayın hayatına başlayan Buğday E-Dergi’ye destekçilik sistemiyle abone olanlar, hem Buğday Derneği’nin proje ve çalışmalarına destek oluyor hem de ekolojik dönüşüm için yapılan çalışmaların parçası oluyor.

Buğday E-Dergi’ye buradan abone olabilirsiniz.

You may also like

Comments

Comments are closed.