ManşetTürkiye

BDP’li vekil 17’lik katile özendi

0

Eşi ve çocuğunun bulunduğu araç kaza yapan BDP Milletvekili Özdal Üçer’in, hastanede doktoru darp ettiği ve hakarette bulundu.

Van-Gürpınar karayolu Kurabaş mevkinde BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’in eşi ve çocuğunun içinde bulunduğu araç kaza yaptı.

Kazada hafif yaralanan milletvekilinin eşi ve çocuğu ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Üçer ve çocuğuna burada doktorlar tarafından müdahale edildi.

Kazayı duyan Özdal Üçer, beraberindeki bazı partililerle hastane acil servisine gitti.

Üçer’in serviste müdahaleyi yapan doktorla tartışarak hakaret ettiği ve ardından darp ettiği iddia edildi.

Olayı öğrenen Başhekim Vekili Volal Polat’ın Acil Servis’te Milletvekili Üçer’in sözlü hakaretlerine maruz kaldığı önü sürüldü.

Olayın duyulması üzerine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan hastaneye giderek Başhekim Vekili Polat ve darp edilen doktorla bir süre görüştü.

BAŞHEKİM VEKİLİ POLAT: VEKİLİ KINIYORUZ
Yazılı açıklama yapan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Voral Polat, şu ifadeleri kullandı:

“Özdal Üçer, hastanemiz acil tıp uzmanı Oğuz Eroğlu’na tekme tokat saldırmış, hem doktorumuza hem de Başhekim olarak şahsıma hakaretlerde bulunmuş ve hastane koridorlarında yankılanan küfürler savurmuştur.

Hastane çalışanları olarak millete örnek olması beklenen bir vekilin bu saldırısını kınıyoruz. Yapılan bu fiil ve sözsel saldırıları karşısında tüm hukuksal haklarımızı sonuna kadar takip edeceğiz.”

DOKTOR ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Gaziantep’te Ersin Arslan isimli bir doktor hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Olayın ardından doktorlar ülke çapında eylem yapmış, hastanelerde işlemler durmuştu.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.