Kültür-SanatManşet

Başak Demirtaş, La Casa De Papel oyuncusuyla bir araya geldi: Dertlerimiz ne kadar ortak

0

Başak Demirtaş, Metin Yeğin‘in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Grev filminin galasında La Casa De Papel‘in Lizbon’u Itziar Ituño Martínez ile buluştu.

Itziar Ituño Martínez ile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Demirtaş, “Itziar Ituño Martínez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak…” dedi.

Galada bir araya geldiler

29 Ekim’de gösterime girecek Grev filminin galası, 26 Ekim 2021’de Beykoz Kundura‘da gerçekleşti. Galaya oyuncular, set ekibi ve kalabalık bir davetli grubu da katılırken, galada aynı zamanda filmin oyuncularından da biri olan ve “La Casa de Papel” dizisinde Lizbon karakterini canlandıran Itziar Ituño Martínez de yer aldı.

Galaya katılan Başak Demirtaş da Itziar Ituño Martínez ile çektirdiği bir fotoğrafı, “La Casa de Papel’in Lizbon’u, Itziar Ituño Martínez ile buluştuk. Ekranda göründüğünden de tatlı biri Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz Ve sevgili Itziar ile dertlerimiz de dileklerimiz de ne kadar ortak…” notuyla paylaştı.

Grev filmi, 1910 yılında Bursa’da gerçekleşen ve kadınların örgütlediği bir işçi direnişini anlatıyor.

You may also like

Comments

Comments are closed.