Bilim-Teknoloji

Ankara’da ‘2. Evrimsel Biyoloji Öğrenci Kongresi’ni düzenliyor

0

Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Topluluğu, 2-3 Mayıs 2012 tarihlerinde “2. Evrimsel Biyoloji Öğrenci Kongresini” düzenleyecekken, bu yılki kongrenin teması “insan evrimi” olacak.

Hacettepe Üniversitesi biyoloji öğrencilernin, bu yıl ikincisini düzenleyecekleri “2. Evrimsel Biyoloji Öğrenci Kongresi”nin bu yılki teması “insan evrimi” olacak.

Biyoloji Topluluğu’nun yaptığı açıklamaya göre, geçen yıl yapılan kongreden farklı olarak bu yıl Evrim konusunu daha da genişletip katılımcılara daha geniş bir yelpazede “İnsan Evrimi” anlatılacak.

2-3 Mayıs 2012 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü K Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongrede 7 oturumdan oluşan öğrenci sunumlarının yanı sıra “Akdeniz, İnsan Hareketleri ve Vektör Evrimi” konusunda Prof. Dr. Bülent Alten, “Sosyobiyolojinin Kritiği” panelinde ise Prof. Dr. Suavi Aydın, Prof. Dr. Hüseyin Özel ve Doç. Dr. Ergi D. Özsoy ev sahipliği yapacaktır.

2. Evrimsel Biyoloji Öğrenci Kongresi ‘İnsan Evrimi’ hakkında ayrıntılı bilgi almak ve katılımcı olmak için www.hubito.com adresini kullanabilirsiniz. Poster sunumlarıyla katılmak isteyen katılımcılar en geç 20 Nisan 2012, saat 23:59’a kadar [email protected] adresine hazırladıkları poster sunumlarının özetini göndermeleri gerekmektedir.

(sol.org.tr)

You may also like

Comments

Comments are closed.