ManşetSpor

Ali İsmail Korkmaz, dün Fenerbahçe’deydi

0

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen “Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşü onbinlerce kişinin katılımıyla Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirildi. Saat 13.30’da Aziz Yıldırım da ‘Cadde’deki taraftarlar arasına katıldı. Eylemin ardından gerçekleşen maçı Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi de izledi.

1780828_10152006405208282_1245845932_n

Fotoğraf: Nazım Serhat Fırat

Gezi olayları sırasında Eskişehir’de dövülerek hayatını kaybeden Ali ismail Korkmaz’ın ailesi sarı lacivertli taraftarların davetlisi olarak Fenerbahçe- Kasımpaşa karşılaşmasını tribünlerde takip etti. Karşılaşma sonrasında sarı lacivertli taraftarlar tribünlerden ayrılmadı ve Ali İsmail Korkmaz tezahüratını tekrarladı. Bu esnada Ali İsmail’in ailesi de sahaya indi ve tribünleri selamladı.

Fotoğraf: Nazım Serhat Fırat

Fotoğraf: Nazım Serhat Fırat

Maçın bitiminin ardından Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, babası Şahap Korkmaz, ağabeyi Gürkan Korkmaz tribünden ayrılırken, taraftarların sevgi gösterileriyle uğurlandı. Bazı taraftarlar Emel Korkmaz’ın elini öperek, ‘Annemizsin sen bizim’ dediler. Bir taraftar da ağlayan anneye ‘Ağlama, ağlama, gurur duy’ diye seslendi. ‘Taraftarlar Korkmaz ailesi staddan ayrılırken, Ali İsmail Korkmaz için bestelenen marşı söylerken, Emel Korkmaz da taraftarlara eşlik etti.

Korkmaz ailesi ve Fenerbahçe taraftarlarını Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gösteren bir videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.