Kategoriler: Köşe Yazıları

"Aklıma süper bi' fikir geldi lan"

Eyyy damarını kessen kan yerine ergimiş çelik akacak Ulu Türk evlatları!

Bizler, çok ciddi ve akıllı bi’ takım insanlar olarak bir araya geldik ve yüce milletimizin yaşadığı sorunlara çözümler bulduk. Şimdi bu şahane çözümleri sizlere de haber vereceğiz, böylelikle bizim şansımıza düşen yüksek zekadan siz de yararlanmış olacaksınız.

Bildiğiniz üzere ülkemiz üzerinde karanlık oyunlar oynanıyor. Yine bildiğiniz üzere Dünya’da üzerinde karanlık oyunlar oynanan tek ülke biziz çünkü topraklarımızın altında tam 67 trilyon milyon dolar değerindeki yureputamoragerozyum yatakları var. Amerika bu madeni ele geçirmek istiyor çünkü bu maden nutellanın hammaddesi. Bunun yanısıra biz Türkler olarak zamanında bütün kıtaları ele geçirdiğimiz için herkes bizden nefret de ediyor tabi, o da var. Ele geçirdek dediysek, boru gibi geçirdik evet ama çok hoşgörülü olduğumuz için zaten onlar da bizleri çiçeklerle karşılayıp çiçeklerle uğurladılar. 1699 yılında Amerikan başkanı New York Washington’un da provoke etmesiyle bize saldırmaya başladılar Karlofça’da. Ondan sonra Orta Çağ’da İstanbul’dan kaçan bilim adamları Rönesansı başlattılar. Daha doğrusu kaçmadılar, neden kaçsınlar ki bizim gibi şahane insanlardan. Ama Fatih Sultan Mehmet Avrupalılara avans verdi işte rönesans reform rot balans falan başlatsınlar diye… O iyiliğimizi unuttular Avrupalılar, çünkü hristiyan oldukları için domuz yiyorlar ya, domuza benzemiş lan adamlar. Bi’ de aile kültürleri, sadakat, iyilik, kültür falan hiçbiri yok. 15 yaşında kızlarını sokağa salıyorlarmış oğlum, gitsek mi yazın?

Zor zamanlardan geçiyoruz ey Türk milleti. Yüzyıllardır bir arada yaşadığımız ama sonra oralarda çok kar yağdığı için kart kürt diye yürümekten kendilerine kürt demeye başlamış kardeşlerimiz kandırıldı bu sefer de bi’ takım dış kuvvetler tarafından. Mesela Çinliler de aslında Türk’tü ama camı icat ettikten sonra bi’ gün iki cam parçası birbirine çarpınca bunlar da başladı kendilerine çin çin çin demeye. Macarlar da öyle; Orta Asya’dan ayrılırken bunların başındaki bey diğer beylere “Hadi abi ben kaçar” demiş, ama tebası onu “Ben Macar” anladığı için sonra da Macar sanmışlar kendilerini. Örnekler çok da, bu kadarı yeter. Neyse, ne diyorduk, bu kardeş Kürtler cahil ve biraz geri zekalılar ne yazık ki, biz Türk’ler dünyanın en ileri, hoşgörülü, demokratik, mükemmel toplumunu kurmuş olmamıza rağmen bunlar geri kaldı aptal gibi.  Bunlar böyle geri kalınca kandırdılar bunları. Amerika falan. Terörist oldu bunların bir kısmı. Şimdi kaçmak istiyorlar ama korkuyorlar kaçamıyorlar dağdan. Halbuki hepimiz Türk’üz. Onlar da Türk. Herkesi seviyoruz. Ama bizi sevmiyor kimse.

Şimdi gelelim planımıza… Daha önce yaptığımız Kosta Rika’yı ele geçirme planı süperdi ama vize vermedikleri için olmadı. Şimdiki planımız ise işe yarayacak çünkü arkadaşın eniştesinin acentası varmış, o ayarlayacak vizeleri. Plan şöyle : Giriyoruz K. Irak’a bi’ gece. Sabah bi’ uyanmışız 81 Düzce, 82 Kerkük, 83 Musul. Nasıl plan? Yalnız 3,5 milyon çelikten bilekli, Türk mü Türk, hakiki delikanlıya ihtiyacımız var. Haftaya çıkıyoruz yola, o zamana kadar helalleşin analarınızla babalarınızla. Söyleyin bi’ kaç tane daha doğursunlar, ileride lazım olur. Şimdi çıkıp da “Abi 3,5 milyonu nasıl buldunuz?” diye sorarsanız hakkınız var tabi sormaya. Sonuçta Atatürk’ümüzün gösterdiği yolda ilerlediğimiz için bilimsel hesaplamalar yaptık. Aramızdan bi’ arkadaş daha önce Yunanistan’ın 135.000 şehitlik işi olduğunu hesaplamıştı. Orada 55 dönüme bir şehit düşüyordu.  K. Irak’ta ise bu rakam 3 dönüme bir şehit şeklinde. Çünkü K.Irak’ta petrol var ya, o yüzden. Bi’ de dağlar denize paralel uzanıyor, o yüzden yazlar sıcak ve kurak kışlar ise soğuk ve yağışlı. Hem yunanlılar ne lan, höyt desen kaçarlar.

Şimdi bi’ takım vatan haini ve kimler tarafından finanse edildiği belli olan insanlar çıkıp diyecek ki neymiş efendim savaş yerine barış isterlermiş, demokrasiymiş, özgürlükmüş, analar ağlamasınmış, 30 yıldır savaşmışız da ne olmuş, o parayla okul hastane yapılırmış, falan da falan. Bunları söyleyenler vatan hainidir. Bakın neler neler söylemişler. Görüyorsunuz di’ mi.. Yazık, yazık. Yüce Türk milletine böyle laflar söyleyenleri şanlı tarihimiz unutmayacak. Ne biçim şeyler söylemişler ya, ufff.. Bunlarla aynı ülkede oturmak.. Şunlara bak, görüyorsunuz di’ mi? En demokrat Türk’ler be. İstediğin takımı tutuyorsun mesela, karışan mı var?. Bi’ de neymiş 30 yıldır savaşıyormuşuz da, 40.000 insan ölmüş de.. E biz ne dedik, 3,5 milyon demedik mi? İşte haklıyız bak, daha var 3,5’a…

Eğer 3,5 milyon yerine 4, bilemedin 5 olursanız dert etmeyin, gelin yine de. Baktık kaptırdık gidiyoruz hacı, oradan aşağı ineriz Bağdat’a, oralar da bizim değil miydi ne de olsa. Hem Iraklılar Amerikalılardan sonra bizi çiçeklerle karşılar. Hala adam kaldıysa elimizde, oradan da Dubai’ye doğru akarız hocam. Kuzen gitti benim, cep telefonu lcd plazma falan çok ucuzmuş, alırız eşe dosta.

İşte siz, asil türk halkı, 3,5′ a ulaşma ve bunu geçme yolunda bizi destekleyeceksiniz, çünkü Türk’sünüz siz. Hep beraber ulaşacağız ülkümüze ve en güçlü biz olacağız. Herkesi yenip en birinci olup şampiyon olacağız. Çünkü biz Türk’üz. Ve Türk’ler Türk’tür. Türk olmayan Türk’üm diyemez ama Türk olunca diyebilir. Sonuçta hepimiz Türk değil miyiz?

İşte böyle en aziz ve acayip safkan, Orta Asya’dan gelmiş ama çekik gözlü olmayan Türk halkı. Pazartesi çıkıyoruz yola, siz gidin geliyoruz biz arkadan. Çok güzel olacak çok. Doğuştan savaşçı ve asker millet olduğumuz ve birimiz de dünyaya bedel olduğu için en güçlü biziz.

Bi’ de merak etmeyin, Almanları almayacağız bu sefer yanımıza. Yeniliyo’ adamlar hemencecik, sonra biz de yenilmiş sayılıyoruz.

Paylaş
Yazar:
Durukan Dudu