ManşetMedya-İnternetTürkiye

Açık Radyo Program Destek Projesi başladı: Yelkenlerimizi dolduran sizin rüzgarınız

0
Fotoğraf: acikradyo.com.tr

Açık Radyo‘nun Program Destek Projesi başladı.

2004 yılında hayata geçirilen bu projeyle, dinleyicilerin maddi ve fikri katılımı ile radyonun kalıcı bir mecra olma hedefine ulaşılması amaçlanıyor.

Nasıl destek olunabilir?

Dinleyiciler, radyoda seçtikleri bir programın istedikleri bir saatine destek (sponsorluk) verebildiği gibi, birden fazla program veya aynı programın birden fazla saatini de destekleyebiliyor.

Destekler taksitlendirilerek, kredi kartıyla telefondan, internet üzerinden veya banka havalesi ile yapılabiliyor.

Yarım saatlik bir programa 175 TL, bir saatlik programa da 300 TL ile destek olunabiliyor. Programın başında ve sonunda da destekçinin adı anılıyor.

Açık Radyo’ya destek olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Radyoda yer alan programların içerikleri

Radyodaki sözel programlar; sosyolojiden psikolojiye, ekolojiden ekonomiye, iklim krizinden biyoçeşitlilik krizine, siyasetten felsefeye, edebiyattan bilime, arkeolojiden antropolojiye, kokulardan arılara, tarımdan kente, kentsel dönüşümden mimariye, kadınlardan çocuklara, hak temelli haber programlarından dünyanın çeşitli bölgelerindeki aktivizm faaliyetlerine, yerelden küresele kadar çok geniş bir yelpazede içeriğe sahip.

Müzik programları da tüm dünyadaki çeşitli müzik kültürlerinden sınırsız tarzı içinde bulunduruyor.

‘Desteğinizi istemeye devam ediyoruz’

Açık Radyo Dinleyici Destek Projesi bu yıl 18. yılına girecek. Ancak, koronavirüs salgınından dolayı geçen yıllarda olduğu gibi 9 gün/99 saatlik radyo şenliği yerine başka etkinlikler planlandı.

Açık Radyo tarafından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Açık Radyo Dinleyici Destek Projesi’nin 18. yılında, çalışma arkadaşlarımızın ve konuklarımızın sağlığını düşündüğümüz için, epeydir gelenekselleşmiş olan o 9 gün/99 saatlik radyo şenliğimizi farklı bir şekilde planladık. 22 Mayıs’ta başlayan Dinleyici Destek Projesi Özel yayını için programcılarımız ve müstesna konuklarımız ve çeşitli sürprizler içeriyor. Covid-19 günlerinde de desteğinizi istemeye devam ediyoruz.

Bu yolculukta yelkenlerimizi dolduran sizin rüzgârınızdır! Siz olmadan yol alamayız.

Sonsuz teşekkürlerimizle!”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.