Sevgili bulmak için hayvanlardan taktik çalın

flirting-animals-valentinesİnsanlar ve hayvanlar neredeyse aynılar. Biz de kakamızı fırlatıyoruz, birbirimizin saçlarından böcek topluyoruz ve de ayaklarımızla düşmanlarımızı sokup zehirliyoruz.

Eğer siz de bu sevgililer gününü yalnız geçirecekseniz National Geographic dergisinden dev hizmet! Kendisine eş bulmakta zorlananlar için dergi doğadan flörtleşme taktiklerini topladı ve hepsinin işinize yarayacağını garanti ediyoruz! Buyurun buradan yakın:

  • Hoşlandığınız kişiye taş atın. Kelime anlamıyla taş. Hayırdır en son beşinci sınıfta mı yapmıştınız bunu? Oysa ki bu yöntemi dişi sakallı kapuçin maymunları erkek olanların dikkatini çekmek için kullanıyorlar, aynı zamanda erkek olanları dürtüp sonra da kaçıyorlar. Kaçan kovalanır!
  • Yuvanızı tüyler ve tırtıllarla dekore edin. Eğer aşk yuvanız bomboşsa yuvanızı Macgregor çardak kuşlarının yuvaları gibi dekore edin. Erkek olanlar yuvaları ormandan buldukları yosun, çubuk ve ölü böceklerle dolduruyorlar yani o yeni satın aldığınız el yapımı koltuğunuzu atın ve yerine hoyratça dağıtılmış mantar yığınları koyun.
  • Ağzınızda taşıdığınız kumla kumdan kale yapın. Hey, eğer bu Doğu Afrika göllerindeki çiklet balıkları için işe yarıyorsa sizin için de yarar!

Bu taktiklerle bulduğunuz eşinizle seviştikten sonra dişi peygamberdevesinin yaptığı gibi eşinizi yemeyi unutmayın.

(Grist, Yeşilgazete)

Özgecan Kara
Özgecan Kara

Ömrü Bilkent Üniversitesi’nde ve Bocconi University’de bir takım dersleri alıp vermekle geçti. Kurumsal bir firmada üst düzey yönetici olmak üzere hazırlandığı yolu sevmedi, kendi yolunu çizmeye çabalıyor. Sosyoloji meraklısı. Yeşil Gazete’de Türkiye haberi yapıyor; kadın, lgbt, emek, tüketim kültürü üzerine okuyor; komiklikli köşe yazıları yazıyor. Daha fazlası için @ozgevon

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bugün Dünya Bisiklet Günü: Temiz, basit, ucuz, doğayla barışık

Dünya Bisiklet Günü, bisikletin çevre dostu ve sağlıklı ulaşım alternatifi olarak önemini vurgulayarak, bisiklet kültürünün gelişimine ve sürdürülebilir ulaşım altyapılarının önemine dikkat çekiyor.

‘Trafik terörü’ne teslim edilen Adalar’da şimdi de minibüs dönemi!

Elektrikli araçların işgali altındaki Adalar'a şimdi de İstanbul'da semtler arasında kullanılana benzeyen minibüsler getirildi. Adalılar, faytonların kaldırılmasının ardından ağır trafik keşmekeşi yaşayan yaşam alanlarının 'yürünebilir' olması taleplerini sürdürüyor.

AMİD’den ‘Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği’ne yeni bir yaklaşım

Alternatif Medya ve İletişim Derneği’nin organize ettiği ‘İklim Krizi ile Mücadele için Hak Temelli Yaygın Eğitimi Geliştirme Projesi’, alanında uzman isimlerle öğretmenleri bir araya getirdi.

Yeni ‘Mutlu Gezegen Endeksi’nde Türkiye 91. sırada

Berlin'deki Hot or Cool Enstitüsü tarafından hazırlanan Mutlu Gezegen Endeksi sonuçları, yüksek tüketim seviyelerinin yüksek refah seviyeleri anlamına gelmediğini gösteriyor. Aşırı tüketim sadece gezegene zarar vermekle kalmıyor, insanların refahı için de faydasız.

Kanada’daki plastik kirliliği görüşmelerinden yine karar çıkmadı

Plastik kirliliğini sonlandırmak amacıyla küresel bir anlaşma üzerinde çalışmalar devam ederken, dördüncü tur müzakereler Kanada'da sona erdi.

EN ÇOK OKUNANLAR