Havalimanında sistem çöktü…

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi’nde arıza meydana geldi. Bu sabah Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında yurtdışına yolcu giriş ve çıkışı bir saat boyunca yapılamadı. Pasaport noktalarında kuyruklar oluştu.

Sabah 06.30 sıralarında Polnet bilgi sistemindeki arıza nedeniyle, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pasaport işlemleri gecikmeli olarak gerçekleştirildi. Sistem arızası nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pasaport kontrol noktaları önünde uzun kuyruklar oluştu. Arıza nedeniyle bir saat yolcu giriş ve çıkışı yapılamazken, kuyrukta bekleyenler yetkililere tepki gösterdi. Sistemin normale dönmesinin ardından yaklaşık bir saat sonra yurda giriş ve çıkışlar yeniden başladı.

Bu arada yolcuların pasaport kuyruğunda beklemesinden dolayı uçaklar Atatürk Havalimanı’ndan gecikmeli havalanabildi.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Adalılar bir kez daha İBB önünde: ‘Azmanbüsler’ için imzalar teslim edildi

İBB'nin ziyaretçilerin toplu ulaşımı için Adalar'a getirdiği 'azmanbüs'lere karşı Adalıların topladığı sekiz bini aşkın imza, bugün Saraçhane'de İBB yetkililerine teslim edildi.

AB’den yeni iklim kuralları: Havayolları uçakların buhar izlerini izlemek zorunda

Avrupa Komisyonu, şirketlerden uçakların 'yoğunlaşma izleri'nin tahmini iklim etkisini ve yıllık olarak yaydıkları karbondioksit miktarını bildirmesini istedi.

Ankara YHT garı için devlet 5 milyon kişinin daha ‘garanti’ ücretini ödedi

Devlet, Kolin, Cengiz ve Limak holdinglerin ortaklığındaki işletmeye şimdiye dek ödediği 15 milyon dolara ek olarak, geçen yıl da 410 milyon TL ödedi.

Dünya Mirası Adalar’dan İmamoğlu’na destek ve planlama çağrısı

Dünya Mirası Adalar, Ekrem İmamoğlu'na mektup yazarak Adalar'ın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmesi için destek talep etti. Dernek temsilcileri, mektupta Adalar'a uygun bir ulaşım ve ziyaretçi planının hazırlanması taleplerini tekrarladı.

SHURA: ‘Türkiye’nin şebeke altyapısı elektrikli araçlara hazır olmalı’

SHURA Enerji Dönüşüm Merkezi'nin yeni raporu, elektrikli araçların Türkiye'nin şebeke altyapısına entegrasyonu için yatırım ve politika önerileri sundu. Rapora göre Türkiye'de 2035 yılına kadar sayısı 11 milyonu bulması beklenen elektrikli araçlar, ulaşım emisyonlarını yüzde 41 oranında düşürebilir.

EN ÇOK OKUNANLAR