Filede 4’lü final heyecanı

Fenerbaçe ve Vakıfbank’ın yer aldığı Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali İstanbul’da başlıyor.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda bugün ve yarın yapılacak dörtlü finalde iki Türk takımı Fenerbahçe Acıbadem ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’un yanı sıra, Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü ile İtalya temsilcisi Scavolini Pesaro, Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük kupasını kazanabilmek için mücadele edecek.

Organizasyonun ilk gününde Fenerbahçe Acıbadem ile Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom arasında yapılacak yarı final mücadelesi saat 18.00’de, Rabita Bakü ile Scavolini Pesaro arasındaki diğer yarı final maçı ise saat 15.00’de başlayacak.
İlk gün maçlarını kazanan takımlar, 20 Mart Pazar günü saat 18.00’de finalde karşılaşacak. İlk gün maçlarını yitirenler ise pazar günü saat 15.00’te üçüncülük mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Kadınlar Avrupa Şampiyonlar ligi Dörtlü Finali’nin programı şöyle:
19 Mart Cumartesi:
15.00 Rabita Bakü-Scavolini Pesaro
18.00 Fenerbahçe Acıbadem-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom
20 Mart Pazar:
15.00 Üçüncülük maçı
18.00 Final maçı

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR