Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile geliyor

ürkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle aynı grupta mücadele eden Tuzlaspor, bu akşam oynayacağı karşılaşma için Kadıköy deplasmanına 500T numaralı belediye otobüsüyle gideceğini açıkladı.

20

26 yıllık geçmişi bulunan ve İstanbul’un en uzun hattı olan 500T otobüsleri bu kez Tuzlaspor’u ağırlayacak. 500T Tuzla Şifa Mahallesi-Cevizlibağ hattı, Tuzlaspor’u yarın Fenerbahçe maçına getirecek.

Hat, Fenerbahçe Stadı’ndan geçmemesine rağmen, Tuzlaspor Yönetimi özel bir tahsisle bunu gerçekleştirecek. Bu yolculuk aynı zamanda maddi sıkıntılar çeken alt liglerdeki kulüplere farkındalık yaratmak amacı taşıyor.

18

Tuzlaspor Basın Sözcüsü Levent Ayaz, bu fikrin Başkan Ahmet Çabuk’tan geldiğini söyleyerek, “Kulüplerin çekmiş olduğu sıkıntıları göz önüne sermek için böyle bir olayı gerçekleştireceğiz. Bizim otobüsümüz var ama Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğu için 500T’yi seçtik. Hazır reklam potansiyelini, Fenerbahçe ile oynuyor olmamızı değerlendirip farklı bir olaya imza atacağız. Yarın 500T otobüslerinden biriyle tesislerimizden direkt stada gideceğiz” diye konuştu.

Anadolu’dan Tuzla Şifa Mahallesi’nden yola çıkan 500T otobüsü, 87 durağa uğrayarak ortalama 3 saat sonra Avrupa yakasındaki Cevizlibağ’a ulaşıyor.

 

(Al Jazeera, Diken)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR