KadınManşet

24 saatte dört kadın katledildi, biri ölümden döndü

0

İstanbul Arnavutköy’de Hatice Çelik, eşi tarafından sokak ortasında pompalı silahla vurularak öldürüldü. Sabah saatlerinde, birlikte yaşadıkları evde beş çocuk annesi Çelik ve eşi Veysi Çelik arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın ardından kadın sokağa çıktı. Eşinin peşinden giden Veysi Çelik, pompalı tüfekle sokak ortasında Hatice Çelik’e ateş açtı. Veysi Çelik bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek, çevredekilerin engellemelerine rağmen tekrar kadına ateş açtı. Hatice Çelik, hayatını kaybetti.

Sığındığı komşusunda hayatını kaybetti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir süredir işsiz olduğu ileri sürülen İlhan Sezgin A., evde tartıştığı eşi Güler A.’yı bıçakladı. Ağır yaralanan kadın can havli ile komşusuna sığınırken, otomobile binerek kaçmaya çalışan koca yakalandı. Güler A. ise olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı koca: Herkes hak ettiğini buldu

Konya‘da, dini nikahla yaşadığı eşi Nargül Ünver‘i sürekli telefonla konuştuğu gerekçesiyle pompalı tüfekle ateş ederek öldüren Ahmet Ünal, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 44 suçtan kaydı olan ve bir süre önce cezaevinden tahliye olduğu belirlenen Ünal, basın mensuplarına, ”Herkes hak ettiğini buldu” dedi.

Eski ve yeni eşinin kavgasında hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Edanur Ş, eski eşi Fırat G. ve yeni eşi Hüseyin Ş. arasında çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti. Olayda biri ağır iki kişi de yaralandı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boşanmak isteyen kadın ölümden döndü

İstanbul Kartal‘da Derya Elbasan, boşanmak istediği eşi tarafından takip edilerek önce silahla öldürülmek istendi. İki kez ateşlediği tabancanın tutukluk yapmasıyla amacına ulaşamayan Erol Elbasan, kadının yüzüne silah kabzasıyla defalarca vurdu. Öldüresiye dövülen Derya Elbasan, boşanmak istediği kocasının kendisine şiddet uygularken bir yandan da  “Hadi seni kurtarsınlar, senin yaşamın benim elimde. İstersem ölürsün istersem yaşarsın gördün mü” dediğini anlattı.

“Hiçbir sorumluluğunu yerine getirmediği için ayrılmak istediğim için bu haldeyim” diyen bir kadın, “Öldükten sonra kıymetli olmak istemiyorum. Anneyim, iki çocuğum var. Ne zaman bitecek bunlar” diye konuştu. Kaçan adam yakalanarak adliyeye sevk edildi. 

 

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.