ManşetTürkiye

Türkiye polisi çalışıyor! Bu sefer de Beşiktaş taraftarına gaz bombalı saldırı

0

İnönü Stadı’nda bu akşam oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı öncesi Beşiktaş Meydanı’nda toplanan taraftarların her iç saha maçında olduğu gibi Beşiktaş Çarşı’da toplandıkları sırada aralarından geçen iki motosikletli yunus polislerinin havaya rastgele ateş açması nedeniyle çıkan olaylarda taraftarlara polis tarafından çok sayıda biber gazı ve gaz bombası atıldı.

Polislerin durduk yere ortalığı germesi ve hemen akabinde de Beşiktaşlı taraftarlara karşı sert müdahalede bulunmasının nedeni ise anlaşılamadı.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_5HQN1DkMs

 

İki hafta önce Gaziantep’de Gaziantepspor – Galatasdaray maçından önce de polis gene neden gerek gördüğü bilinmeden maça girmeye çalışan Galatasaraylı taraftarların üzerine biber gazı ve gaz bombası atmış yoğun gaz bulutunun tribünlere kadar gelmesi üzerine Galatasaraylı taraftarlar saha zeminine çıkmak zorunda kalmışlardı.

Aynı şekilde 1 Mayıs işçi bayramı sırasında da polis Taksim’e çıkılmasına engel olmak bahanesi ile Taksim, Mecidiyeköy ve Beşiktaş’ta halkın üzerine biber gazı ve gaz bombası yağdırmıştı.

(Yeşil Gazete, DHA)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.