Kültür-Sanat

Tünel’de şenlik

0

İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek “Tünel Şenliği”, müzikseverlere “festival içinde bir festival” yaşatacak.

Şehrin doğal dinamizmiyle kültür, sanat ve eğlencenin buluştuğu bu özel gece için şimdiden yerinizi ayırtın!

Etkinlik boyunca sokaklarda ve değişik mekânlarda ücretli ve ücretsiz konserler, atölye çalışmaları, özel sergiler, ikramlar ve benzeri faaliyetler gerçekleştirilecek.

Akşamüstü saatlerinden başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürecek olan etkinliğin programı, bölgede birbirine yakın mekânların haritası üzerinden takip edilebilecek.

Mekânlar ve Sanatçılar

Genç Caz gruplarının da konser vereceği Galata ve Tünel’de kurulacak iki ana sahnedeki ücretsiz konserlerle bütün bölgede bir festival atmosferi yaşanırken gece boyunca seyirciler değişik mekânlar ve sahneler arasında mekik dokuyarak, birbirinden farklı etkinliklere katılacak. Salon, Nardis Jazz Club, Hollanda Konsolosluğu Bahçesi ve Muammer Karaca Tiyatrosu gibi Tünel bölgesinin birbirinden renkli mekânlarında gece boyunca sahne alacak sanatçılar arasında Larry Graham & Graham Central Station, The Panorama Jazz Band, Emir Ersoy Projecto Cubano, Maffy Falay Sextet, Jungle Boldie, Timuçin Şahin Quartet ve 2010 Türkiye’de Japonya yılı etkinlikleri kapsamında konser verecek Michiko Ogawa gibi isimler yer alıyor.

Beyoğlu Belediyesi’nin de işbirliğiyle gerçekleştirilecek bu şenliğe bölgedeki restoran, kafe, bar ve mağazalar da geliştirdikleri özel içeriklerle katılacak.

Tünel Şenliği
Tünel, Galata ve Şişhane
3 Temmuz Cumartesi, 18.00-23.00
Biletler 35 TL / Öğrenci 20 TL / Sınırsız Şenlik* 50 TL

*Bilekliklerini SINIRSIZ ŞENLİK biletiyle alan müzikseverler, Hollanda Konsolosluğu Bahçesi’nde gerçekleştirilecek Jungle Boldie konserini de izleyebilecek.

Milliyet

You may also like

Comments

Comments are closed.