Toker klasikleri kurcalıyor

Dilediği müzik türlerini dilediği oranlarda anında doğaçlama yoluyla birbirine karıştırıp şaşırtıcı ve esprili sentezler elde etme yetisine sahip müzisyen Hakan A. Toker 16 Ocak 2019 saat 20.00’de Summart Sahne’de müzikseverlerle buluşuyor!

Summart’tan yapılan açıklamaya göre Toker, dünya literatüründen bilindik parçaların Caz, Latin, Barok ve Alaturka gibi tarzlarda düzenlemelerini icra etmenin yanı sıra o anda dinleyicilerden gelecek istekler üzerine de benzer nitelikte doğaçlamalar da yapacak.

Mozart’ın “Türk Marşı” yorumu, 2009

Konsere katılım ücretsiz.

Rezervasyon için: 0 543 604 67 85

.

(Yeşil Gazete

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR