ManşetTürkiye

Sütü dağıtan şirkete RedHack darbesi

0

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul sütü-Akıl küpü” adıyla başlattığı süt dağıtım projesinin ilk gününde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenerek hastanelere kaldırılmasını RedHack affetmedi. Süt dağıtım ihalesini alan Gülsan Gıda’nın sitesini hackleyen Kızıl Korsanlar, “Sütü bozuk insanların iktidar olduğu bir ülkede sütlerin bozuk olması normaldir” dedi.

RedHack, Milli Eğitim Bakanlığı’nın süt dağıtım projesinde yüzlerce ilköğretim öğrencisinin zehirlenmesine sessiz kalmadı. Kızıl Korsanlar, süt ihalesini alan Gülsan Gıda adlı şirketin internet sitesini hackledi.

RedHack’in açıklaması şöyle:
“Duyduk ki bozuk sut ihalesini alan sizmissiniz, o bolgede dagitan da sizmissiniz .. Ugrayalim da bu “sutu bozuklar” kim bir gorelim dedik..

Yok yanlis anlamayin, sadece siz suclu degilsiniz, sizin gibilerin “badem biyigina” ve haci yagi kokusuna bakarak ihaleleri “peskes” cektirenlerdedir asil suc..

“Sutu bozuk insanlarin iktidar oldugu bir ulkede sutlerin bozuk olmasi normaldir”

Size de cemaatinize de bundan sonra rahat yok!
Cunku artik RedHack var!

Tesekkurler: Anonymous, RedHack/DG, RedHack/BR, AnarcyCr3w ve tum dunya ezilen halklari..

Not: Savci Hakan’a selam olsun ve bizden bir sut içsin ya da bos verin, asiri doz alir felan ;) en iyisi bir bardak “soguk su” icsin ;)”

(sendika.org)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.