ManşetMedya-İnternetYerel

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği faaliyetlerine başladı

0

Haber: Serap Cömertoğlu İşcan

*

Tekirdağ merkezli sivil toplum kuruluşu, Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği ilk Olağan Genel Kurul toplantısının ardından ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile valilik makamında görüşen derneğin yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Tarihi Beşevler’de bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede,  derneğin amaçları ve çalışmaları anlatılırken, Tekirdağ’a ilişkin planlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.
Basın mensuplarının talep ve önerilerini dinleyen, Yıldırım ve Albayrak, derneğin Tekirdağ’a ve Süleymanpaşa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

‘Amacımız meslektaşlarımızı savunmak’

Dernek Başkanı Abdullah Yalçın da Aziz Yıldırım ve Kadir Albayrak’a  teşekkürlerini ileterek şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle derneğimiz, Tekirdağ ve Süleymanpaşamıza hayırlı olsun. Bugün kongremiz sonrası ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bizleri ağırladı sorunlarımızı ve yapmayı planladıklarımızı dinledi, kendisine teşekkür ediyorum. Derneğimizin amacı meslektaşlarımızın haklarını savunmak, sosyal manada etkinlikler gerçekleştirmek ve gazeteci büyüklerimizin isimlerini yaşatmak olacaktır. Derneğimiz tüm meslektaşlarımıza da hayırlı ve uğurlu olsun.’’

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Serap Cömertoğlu İşcan, Mesut Karaduman, Halil Dağ, Seral Barış, Yiğithan Nişancı, Cumhur Köse, Alpaslan Peker ve Hakan Karaca yer aldı.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.