ManşetSeçim GünlüğüTürkiye

[Seçim Günlüğü] Cumhur İttifakı sosyal medyada kutlamalara başladı: Adam kazandı

0
Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda, sandıkların yüzde 97’si açıldığı sırada TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan‘ın kazandığına yönelik paylaşımlar yaptı.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Meclis Başkanı Şentop Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğrafını paylaşan Kalın, “Hayırlı olsun” dedi.

Şentop da, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle Yeniden Büyük Türkiye Yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Neticenin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’ı arayarak tebrik ettim. Milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun.”

AKP listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da, “Elhamdulillah. Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ‘ı yeniden başkan seçtirmeye muvaffak kılan Allah’a sonsuz hamd ve senalar olsun. Hayırlı olsun” paylaşımı yaptı.

AKP’li milletvekilleri de “Bye bye Kemal” paylaşımları yaparak seçim zaferini kutlamaya başladı.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.