ManşetSeçim GünlüğüTürkiye

[Seçim Günlüğü] Kılıçdaroğlu sandığa çağırdı: Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir

0

Millet İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerine yalnızca bir hafta kala Cumhur İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan‘ı destekleyeceğini duyuran ATA İttifakı‘nın 14 Mayıs 2023 seçimindeki adayı Sinan Oğan‘a işaret ederek “Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir” dedi.

Vatandaşı sandığa çağıran Kılıçdaroğlu “Seçim sıfırdan başlamıştır” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

“İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan’ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!”

Ayrıca Erdoğan’ın TRT Haber‘de katıldığı programda dile getirdiği “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Haydi, haydi türü. Ama montaj, ama şu, ama bu… PKK’lılar videolarla bunlara destek verdiler” ifadelerine yönelik olarak Kılıçdaroğlu “Montajcı sahtekar” dedi. Kılıçdaroğlu şunları aktardı:

“Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!”

‣[Seçim Günlüğü] Sinan Oğan, Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.