Kültür-SanatManşet

Sanat Maratonu’nda son 24 saat

0

(İstanbul) Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda, 16 Haziran 2012 Cumartesi günü,saat 17:00 de okunan basın bildirisinin ardından başlayan ve 24 saat durmadan gerçekleşen tiyatro gösterileri, konserler ve diğer etkinliklerle devam eden Sanat Maratonunda son 24 saatin heyecanı yaşanıyor.

16-22 Haziran tarihleri arasını kapsayan ve ilk olarak bu sene düzenlenen Sanat Maratonu;  tiyatro, dans, müzik, şiir dinletileri, söyleşiler, kısa film gösterileri gibi, sanatın pek çok dalından gönüllü katılımlarla oluşturuluyor. Gece gündüz devamlılığı nedeniyle de bu konuda bir ilk olma niteliği taşıyor.

1. Sanat Maratonunda Genco Erkal, Tülay Günal, Vedat Sakman, Grup Gündoğarken, Levent Kırca, Çiğdem Erken, Güvenç Dağüstün, Fırat Tanış, Ufuk Karakoç ve daha pek çok sanat meslek örgütünün, Şehir Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu, Özel Tiyatrolar, Üniversite topluluklarından sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek bu benzersiz “Sanat Maratonu”Guınness gözlemcilerince de takip edilecek. Halk ile sanatın ve sanatçıların buluşması ve dayanışması için tasarlanan, dünyada bir benzeri daha bulunmadığı ifade edilen Sanat Maratonu’na herkes ücretsiz olarak katılabilir.

Sanat Maratonu’nu İstanbul’da ikamet etmeyenler ya da Özgürlük Parkı’na gidemeyecek olanlarda  ustream.tv/channel/sehrintiyatrosu linki üzerinden canlı olarak izleyebilir.

Ayrıntılı bilgi için sanatmaratonu.com/

You may also like

Comments

Comments are closed.