İklim KriziKültür-SanatManşet

Nilüfer Belediyesi’nden ‘iklim temalı’ festival: Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel

0

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, programının bir kısmını  Beyoğlu Madam Niça’da duyurdu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, burada festival sahnesinde yer alacak isimlerden bazılarını ve festival programını açıkladı. Mor ve Ötesi, Ceza, The Blaze, Melike Şahin, Köfn, Şena Şener, Ozbi, Jakuzi ve No Land’in de sahne alacağı festivalde belediyenin ’İklim Yılı’’ teması çerçevesinde katılımcılara konuyla ilgili sorumluluk aşılayacak etkinlikler de gerçekleştirecek.

İlk kez 2015 yılında düzenlenen festival, o yılki gelirini Yerel Tohum Kütüphanesi’ne bağışlamıştı.  Pandemi nedeniyle  geçen yıl ara verilen Nilüfer Müzik Festivali’nin bu yılki teması ‘İklim Yılı’. Bu yıl, iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmaya odaklanan festival, 2-3-4 Eylül tarihlerinde Bursa’da Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek. 

200 bin metrekarelik dev festival alanında, müzikseverleri Bursa’da buluşturacak festival alanına katılımcılar ücretsiz servislerle gidilebilecek. Hazırlanan kamp alanında isteyenlerin, çadır kurup konaklayabileceği Nilüfer Müzik Festivali’ne girişler, 2 Eylül Cuma günü başlayacak.

Detaylı bilgi almak isteyenler nilufermuzikfestivali.com adresini ziyaret edebilir. 

 

More in İklim Krizi

You may also like

Comments

Comments are closed.