ManşetSpor

Metin Kurt’u anma etkinliği bu akşam Ses Tiyatrosu’nda

0

Metin Kurt, Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda bu akşam düzenlenen bir panelle anılıyor. Metin Kurt’un hayatını ve mücadelesini anlattığı, “Sporda Ter Dökenler Kazanacak” kitabının da lansmanının yapılacağı etkinlik 20:00’de başlıyor.

Türkiye’de spor, spor emekçilerinin mücadelesi ve Metin Kurt” başlıklı panelin konuşmacıları: Radikal gazetesi yazarı ve NTV’de spor yorumculuğu yapan Bağış Erten, İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Veysel Atayman, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Karlı, Yazar-Yönetmen Emre Sarıkuş ile Spor Emek-Sen kurucularından Kurtuluş Kılçer.

Panelin ardından Galatasaray ve Milli futbol takımlarında sol açık mevkinde mücadele eden Metin Kurt’un gerek faal futbolculuk yaşamı sırasında gerek futboldan ayrıldığı dönem süresince uğruna hayatını adadığı Sporcuların Sendikalaşma mücadelesi hakkında bir sinevizyon gösterisi yapılacak.

“Sporda Ter Dökenler Kazanacak” Metin Kurt’u anma etkinliğine futbolseverlerde kayıtsız kalmadı. Galatatasaray’dan Tek Yumruk, Beşiktaş’tan Halkın Takımı ile Fenerbahçeyi temsilen Sol Açık Fenerbahche taraftar grupları da Metin Kurt’u anma etkinliğinde efsane sol açığın yanında yer alacaklar.

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.