Meral Akşener’e Sivas’ta sözlü saldırı

İYİ Parti Genel Başkanı Sivas'ta esnaf yaptığı sırada sözlü saldırıya uğradı. Kalabalık içerisinde bir kişi Akşener'i 'Kendisi FETÖ'cüdür' diyerek hedef gösterdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık hedef gösterdiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas’ta esnaf ziyareti yaptığı sırada sözlü saldırıya uğradı.

Zara ilçesine giden Akşener, ilçe meydanında esnaf ziyareti sırasında işyeri sahipleri ve yurttaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiriyordu.

‘İstifa edin’

Toplanan kalabalığın içerisindeki Mustafa Etiş isimli kişi, “Meral Hanım sizi CHP meclise sokmadı mı? 15 milletvekiliyle, oyla girmediniz siz oraya, çok haktan söz ediyorsanız istifa edin” diyerek Meral Akşener’e seslendi.

Akşener ise “Evet aynen öyle oldu sevgili kardeşim. Çok teşekkür ederim. Seni mi kıracağım, sağ olasın her şeyimizi yapmıştık. Seçimde dediler ki giremezsiniz. Kimsenin beklemediği bir işi yaptım. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’na gittim. 15 milletvekili geldi. YSK da mecbur kaldı” cevabını verdi.

‘Kendisi FETÖ’cüdür’

Bu sırada partililer ile gerginlik yaşayan Etiş, “Bana bağırmayın. Millet aç diyorlar. Kim geçim sıkıntısı çekiyormuş. Gelsin o geçim sıkıntısı çekene para vereyim, zekat vereyim. Öyle bir şey yok. Millet şunlardan bir kurutulamadı” dedi.

Ardından “Kendisi FETÖ’cüdür” iddiasında bulunarak Akşener’i hedef göstermeye çalıştı. Kalabalıktan birkaç kişi de bu sözlü saldırıya dahil oldu. Bunun üzerine polis kalabalığı dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener’in Rize ziyaretinde sözlü saldırıya uğramasının ardından “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” demişti.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul’da trafik sıkışıklığı, ücretlendirilmesi ve toplumun desteği

Ekonomistler, çok uzun bir süreden beri dışsal maliyetlerin fiyatlandırma...

Otoban

Otoban yapılmaya başlanmasıyla birlikte şehrin küçük nüfusunu oluşturan otomobil sahipleri yayalara değil, yayalar onlara tabi kılınmaya başlandı.

Göç sonrası ‘yeniden çiçeklenenler’ İstanbul’da buluşuyor

Galata Postane'de düzenlenecek 'Rebloom: İstanbul'da Göç Sonrası Mekanlar ve Sanatsal karşılaşmalar' festivali, 5-7 Aralık tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

Gözaltına alınan gazetecilerden ikisi tutuklandı, 10 haberci ‘adli kontrol’ şartıyla serbest

Eskişehir merkezli operasyonlarda gözaltına alınan gazetecilerden Bilge Aksu ve Mehmet Uçar tutuklandı. Gözaltına alınan diğer haberciler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Botsvana’da ölen 350 filin iklim kaynaklı su zehirlenmesine maruz kaldığı düşünülüyor

Uydu veri analizleri, 2020'deki kitlesel ölümlerin ardında yosun patlamalarının olabileceğini gösteriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR