ManşetTürkiye

Meral Akşener’e Sivas’ta sözlü saldırı

0

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık hedef gösterdiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas’ta esnaf ziyareti yaptığı sırada sözlü saldırıya uğradı.

Zara ilçesine giden Akşener, ilçe meydanında esnaf ziyareti sırasında işyeri sahipleri ve yurttaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektiriyordu.

‘İstifa edin’

Toplanan kalabalığın içerisindeki Mustafa Etiş isimli kişi, “Meral Hanım sizi CHP meclise sokmadı mı? 15 milletvekiliyle, oyla girmediniz siz oraya, çok haktan söz ediyorsanız istifa edin” diyerek Meral Akşener’e seslendi.

Akşener ise “Evet aynen öyle oldu sevgili kardeşim. Çok teşekkür ederim. Seni mi kıracağım, sağ olasın her şeyimizi yapmıştık. Seçimde dediler ki giremezsiniz. Kimsenin beklemediği bir işi yaptım. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’na gittim. 15 milletvekili geldi. YSK da mecbur kaldı” cevabını verdi.

‘Kendisi FETÖ’cüdür’

Bu sırada partililer ile gerginlik yaşayan Etiş, “Bana bağırmayın. Millet aç diyorlar. Kim geçim sıkıntısı çekiyormuş. Gelsin o geçim sıkıntısı çekene para vereyim, zekat vereyim. Öyle bir şey yok. Millet şunlardan bir kurutulamadı” dedi.

Ardından “Kendisi FETÖ’cüdür” iddiasında bulunarak Akşener’i hedef göstermeye çalıştı. Kalabalıktan birkaç kişi de bu sözlü saldırıya dahil oldu. Bunun üzerine polis kalabalığı dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener’in Rize ziyaretinde sözlü saldırıya uğramasının ardından “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” demişti.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.