ManşetSeçim GünlüğüTürkiye

Kılıçdaroğlu Erdoğan’a bir milyon liralık montaj davası açtı

0
kemal kılıçdaroğlu
Fotoğraf: DHA

Millet İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu’nun Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan‘a bir milyon TL’lik dava açtığını duyurdu.

Çelik, “Türk tarih ve kültürü ile özdeşleşmiş “Mertçe Mücadele” etik değerinden bihaber olan, müfteriliği ise değer olarak benimseyip içselleştirmiş bulunan, montajcıbaşından yani Erdoğan’dan; montaj video sahtekârlıklarının hesabını sormak üzere davamızı açtık! Ancak bu kez Erdoğan’ın ederini gözetmedik! Kişiliğine biçilen değeri aşarak, 1 Milyon TL miktarlı olarak dava açma yoluna gittik: Şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak dağıtılmak üzere” dedi.

Ne olmuştu?

Katıldığı bir canlı yayında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan ve seçim mitinglerinde vatandaşlara gösterilen montaj videoyla ilgili açıklamada bulunmuştu:

“CHP Genel Başkanı sırtını PKK terör örgütüne dayamıştır. Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar ‘haydi, haydi, haydi’ türü. Anladınız mı? Kandil’dekilerle bu şekilde; ama montaj ama şu ama bu. PKK’lılar bunlara destek verdi.”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.