KadınManşet

Kadına yönelik şiddet davalarının avukatına, kadına şiddet soruşturması

0
Şule Çet cinayeti dosyası başta olmak üzere öldürülen ve şiddet gören kadınların davalarına bakan Avukat Umur Yıldırım hakkında eski kız arkadaşını darp ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Stajyer avukat olan P.S., bir süre önce ayrıldıkları Yıldırım’ın kendisini darp ettiğini belirterek şikâyetçi oldu. Yıldırım, olayla ilgili olarak poliste ifade vermedi ve savcılıkta ifade vereceğini bildirdi. Tanık olarak ifade veren ortak arkadaşları ise ifadelerinde Yıldırım’ın, P.S.’yi darp ettiğini doğruladı.

‘Evime geldi, darp etti’

T24′ten Gökçer Tahincioğlu‘nun aktardığına göre, polise yansıyan olayla ilgili tutanaklara göre, stajyer avukat P.S., şikâyet başvurusunda, Yıldırım ile sevgili olduklarını ve yaklaşık bir yıldır ortak ikamette yaşadıklarını, tartışmaları neticesinde ayrılmaya karar verdiklerini ve ayrı ikametlerde yaşamaya başladıklarını, Yıldırım’ın bu durumu kabullenmekte zorlandığını anlattı.

P.S., Yıldırım’ın, arkadaşı ile yaşadığı ikamete 28 Temmuz’da gelerek konuşmak istediğini, çıkan tartışmadan sonra ise Yıldırım’ın kendisini darp ettiğini söyledi.

Tanık R.A.T. ve K.K.E de olay sırasında yanlarında oldukları çiftten, mağdur kadının beyanlarının doğru olduğunu belirtti.

 

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.