TürkiyeManşet

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den çağrı: Araçlarınızı trafikten çekin, enkazlara ulaşamıyoruz

0
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesinde 20 binada yıkım ihbarı aldıklarını belirtti. Soyer araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşları da uyararak, “Araç trafiği nedeniyle enkazdan vatandaşları çıkarmakta zorlanıyoruz. Enkazlara ulaşmamız lazım. Rica ediyorum trafik kullanımından vatandaşlarımız mümkün olduğunca kaçınsınlar” diye konuştu.

 

“Vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini rica ediyorum, o bölgede bir yıkım var. Enkazlara ulaşmamız lazım. Rica ediyorum trafik kullanımından vatandaşlarımız mümkün olduğunca kaçınsınlar.

“İçlerinde 8 katlı binada var, şu anda kaç kişinin etkilendiğini söylemek pek mümkün değil. Tespitleri yaptıktan sonra daha net bilgiler vereceğiz. Şu an kurtarma çalışmaları devam ediyor ama daha çok ekip ulaştırmamız lazım. Şu anda enkaz altından çıkarttığımız vatandaşlarımız var. 

Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir’in şu anda çevre illerden herhangi bir ihtiyaçları olmadığını da bildirdi. 

Viyadüğün kolonları çöktü

İzmir’de gerçekleşen deprem sırasında Alsancak ilçesinde bir viyadük de çöktü. Kolonların, viyadüğün altındaki araçların üzerine düştüğü anları  vatandaşlar cep telefonlarıyla kaydetti.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.