ManşetSivil Toplum

İyiliğin, güzelliğin, katılımın sesleri Sivil Sesler Festivali’nde buluşuyor

0

Türkiye’den ve dünyanın çeşitli yerlerinden hak temelli çalışan örgütleri ve aktivistleri bir araya getiren Sivil Sesler Festivali’nin beşincisi bu yıl Sivil Toplum Sensin: katılım, iyilik, güzellik #Seninsesinde! sloganıyla 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Ankara‘da TED Üniversitesi’nde düzenlenecek.

TED Üniversitesi‘nde yapılacak festival Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun desteğiyle Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği (STGM) tarafından hayata geçiriliyor.

İki gün sürecek festival,  yurt içi ve yurt dışından konuklarla sivil toplumun gündemine giren konuların konuşulacağı paneller, sivil toplum örgütlerinin düzenlediği atölyeler, etkinlikler, çeşitli sergiler ve sahne performanslarına ev sahipliği yapacak.

Katılımcı örgütler stant faaliyetleri ya da poster sunumları aracılığıyla da kendilerini tanıtma imkanı da bulacak.

Son başvuru 31 Ağustos

Festivale son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2022 Çarşamba saat 23.59.

Festival başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Başvurular STGM tarafından değerlendirildikten sonra örgütlere 19 Eylül 2022 Pazartesi günü e-posta aracılığıyla bilgilendirme yapılacak. Seçilen katılımcı örgüt temsilcilerinin konaklama ve yol masrafları da kurum tarafından karşılanacak.

Festival ile ilgili gelişmeleri www.sivilsesler.org adresinden takip edebilir, sorularınız için [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.