GündemKoronavirüs SalgınıManşetSağlık

İstanbul’da iki AVM kapılarını kapatıyor

0

Akiş Gayrimenkul Ortaklığı, İstanbul’da yer alan iki alışveriş merkezlerini bir süreliğine kapatma kararı aldı. İstanbul Acıbadem’deki Akasya AVM ve Esenyurt’taki Akbatı AVM’nin sahibi olan şirket, kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu‘na (KAP) bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Dünyada ve ülkemizde devam eden üzücü gelişmeler neticesinde alışveriş merkezlerimizde faaliyet gösteren mağazaların çalışanları, ziyaretçilerimiz ve şirket çalışanlarımızın sağlığını önceliklendirerek, alışveriş merkezlerimizin faaliyetlerini geçici bir süre için durduruyoruz. Ülke olarak bu süreci en kısa zamanda atlatarak faaliyetlerimize kaldığımız yerden aynı heyecanla devam edeceğimize inanıyoruz. Gelişmelerle ilgili tüm yatırımcılarımızı bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.”

Son günlerde birçok zincir mağaza da faaliyetlerini durdurmuştu. Ancak pek çok işyeri ve eğlence yerinin faaliyetinin durdurulması kararına karşın çok sayıda insanın bir arada bulunduğu AVM’lerin ve lokantaların bu kapsama alınmaması eleştirilere yol açmıştı. Buralarda çalışan işçiler de yeterli önlem alınmadan çalıştırılmaya devam etmelerine isyan etmişti.

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.