Kültür-SanatManşet

İstanbul Şiir Festivalinin programı açıklandı

0

11 – 15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un çeşitli yerlerinde gerçekleştirilecek şiir etkinlikleri ile şiir şehri İstanbul’u bir kez daha şiire doyurmak amacı ile yola çıkan 7. Uluslararası İstanbul Şiir Festivali’nin programı açıklandı.

Her yıl İstanbul’un en güzide mekanlarında şiir dinletileri ile şair buluşmalarının yaşandığı festivalin bu seneki mekanları. Sultanahmetteki Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müzesi, Fatih Camii’nin arkasında bulunan At Pazarı, Sultanahmetteki Caferağa Medresesi, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan İnsan Kitabevi, Şişhanedeki İstanbul Kültür Sanat Vakfı, Sultanahmetteki Kızlarağası Medresesi (Türkiye Yazarlar Birliği), Cezayir Sokakta bulunan Sakman Bar, Eyüpteki Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Sultanahmetteki Yerebatan Sarnıcı ve artık bir şiir festivali geleneğine dönüşen Şiir Hatları Vapuru.

Yerli ve Yabancı pek çok şairin katılacağı Şiir Festivaline her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbulluların yoğun olarak ilgi göstermesi bekleniyor.

Festival programına ve festivale katılacak şairlerin tam listesine istanbulsiirfestivali.org/tr/ adresinden erişmek mümkün

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.