Gerçekleri hatırlatan kişiye Gökçek’ten hakaret

Belediye başkanı olduğundan beri 1 metrelik metroyu yapıp açmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu gerçek kendine hatırlatılınca hakarete başvurdu.

Melih Gökçek’i twitter’dan eleştiren bir vatandaş, Gökçek’e, ‘1 metre ray döşeyemedin’ dedi, Gökçek de ‘Gel rayları göstereyim, resim mi çektirirsin başka bir şey mi yaparsın bilemem’ diye yanıt verdi.

Özellikle akşam saatlerinde twitter ’ı yoğun olarak kullanan ve burada takındığı üslupla zaman zaman gündeme gelen Gökçek, söz konusu yılan hikâyesine dönen metro inşaatları olunca yine kendini tutamadı. Bir twitter kullanıcısı, Gökçek’in ileti yazdığı bir sırada kendisine metro inşaatlarını sordu. Gökçek ile yurttaş arasındaki diyalog şöyle gelişti:

@EsberAtila: @06melihgokcek (Murat) Karayalçın’dan sonra 20 yıl 1 metre dahi ray döşeyemediğin metrodan seni kurtaran RTE’ye ( Recep Tayyip Erdoğan ) şükret. Ank (Ankara) laf değil hizmet istiyor.

@06melihgokcek: Döşediğim rayları gösterirsem o rayları ne yaparsın? :) Özel kaleme gel, yanına birini vereyim, artık raylara resim mi çektirsin, başka bir şey mi yaparsın, tercih senin:

@EsberAtila: Sayın Başkan seviye önemli lütfen düşürmeyin. Ne zaman geliyim rayları görmeye? İnşallah hayallerinizde değildir.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR