Evin Esen hayatını kaybetti

Son olarak Akasya Durağı dizisinde ‘Şaziment’i canlandıran oyuncu Evin Esen, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Şeker hastası olan ve yalnız yaşayan oyuncu, dün akşam saatlerinde evinde fenalaşınca yardımına komşuları yetişti. Evin Esen önce Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gazetelerde yer alan iddiaya göre yoğun bakımda yer olmaması nedeniyle Esen ambulansla başka hastaneye sevk edilmek istendi. Ancak 63 yaşındaki oyuncu yolda kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Esen’in cenazesi bugün ikindi namazının ardından Karacaahmet Şakirin Camisi’nden kaldırılacak.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göç sonrası ‘yeniden çiçeklenenler’ İstanbul’da buluşuyor

Galata Postane'de düzenlenecek 'Rebloom: İstanbul'da Göç Sonrası Mekanlar ve Sanatsal karşılaşmalar' festivali, 5-7 Aralık tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

EkoFilm Platformu’ndan ‘Çevre Dostu Prodüksiyonlar’ için rehber

EkoFilm: Sürdürülebilir Yapım Platformu'nun rehberi, film ve medya sektörünü dönüştürmek isteyen tüm sektör profesyonellerine yönelik hazırlandı.

Tanrı ve şiddet

İlahi şiddetin amacı hukuksal bir yaptırım ya da düzen değil, aksine kurbandır.

Kadıköy Kaymakamlığı ‘Queer’in gösterimini yasakladı: Toplum barışını tehlikeye atar!

MUBI, yasak kararının sanatı ve ifade özgürlüğünü kısıtlayan bir müdahale olduğunu belirterek,  festivalin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

BİFED’de büyük ödül yerlilerin mücadelesini anlatan Twice Colonized’ın

11. Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. İlk kez mansiyon ve müzik ödülleri verilen festivalde Açık Radyo ve Gebze'de katledilen hayvanlar unutulmadı.

EN ÇOK OKUNANLAR