ManşetTürkiye

Erdoğan: Gara’da hayatını kaybedenler Allah yolunda öldürüldüler

0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Kürdistanı’nda gerçekleştirilen Pençe- Kartal-2 Harekâtı’na ilişkin açıklamalarda bulundu. “Bu kardeşlerimiz teröristlerin ellerinde esirdi. O günden bu güne bu kardeşlerimizi nasıl bu terörist alçakların ellerinden kurtaracağız hep bunun hesabını yaptık. Çok uğraştık” diyen Erdoğan, 13 kişinin yaşamını yitirdiği gün gerçekleştirilen operasyonu anlatarak, “Gel gör ki bunu başaramadık” dedi.

‘Artık kimse eleştiremez’

Cumhurbaşkanı  sözlerinin devamında operasyonu eleştiren Batılı ülkelere seslenerek,  “Artık hiçbir ülke hiçbir kuruluş, yapı veya kişi, Türkiye’nin Irak ve Suriye harekâtlarını sorgulayamaz eleştiremez karşı duruş sergileyemez. Çünkü bu katliamı yapanlar güçlerini ve cesaretlerini kör bir Türkiye düşmanlarına destek verenlerden almaktadır” dedi. 

Erdoğan, koronavirüs salgını sürerken gerçekleştirilen Rize, Aksaray, Eskişehir ve Konya 7. İl kongreleri toplantısına katılan kalabalık için, “Salgının olduğu bir dönemde kongre yapıyoruz ve Rize’de salon lebaleb dolu” ifadelerini kullandı. 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.