Kültür-SanatManşet

Dünya Engelliler gününde Social Inclusion Band’dan ücretsiz konser

0

12 yıldır engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin hayata eşit katılımı için kültür, sanat, eğitim ve spor projeleri üreten Alternatif Yaşam Derneği’nin (AYDER) Düşler Akademisi bünyesinde gerçekleştirdiği yenilikçi ve sosyal girişimci bir alt projesi olan Social Inclusion Band bu akşam Dünya Engelliler Günü vesilesi ile  Koç Üniversitesi, Sevgi Gönül Auditoryumu’nda ücretsiz bir konser düzenliyor.

Engelli ve sosyal dezavantajlı gençler için yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Düşler Akademisi bünyesinde yetişmiş yetenekli gençler ve profesyonel müzisyenlerin bir araya geldiği Social Inclusion Band, 2010’dan bu yana İKSV Caz Festivali, Akbank Sanat Caz Festivali, Rock’n Coke, Efes One Love gibi pek çok festivalde ve Babylon, Bronx, Ghetto, Otto gibi İstanbul’un önemli mekanlarında sahne almanın yanı sıra, Cahit Berkay, Babazula, Bengü, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin ve Can Bonomo gibi birçok müzisyen ve grup ile aynı sahneyi paylaştı.

“Music for All” sloganıyla yola çıkan Social Inclusion Band, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleşen konserinde Koç Üniversitesi, Sevgi Gönül Auditoryumu’nda sevenleri ile buluşacak ve “Engelsiz bir Yaşam Mümkün” diyecek.
Ücretsiz gerçekleşecek etkinliğe katılım için Mecidiyeköy’den servis de kaldırılıyor. Servis saatleri için Düşler Akademisi ofisi ile irtibata geçmek gerekiyor.

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.