ManşetTürkiye

Cumhurbaşkanının hedef gösterdiği Fatih Portakal’dan yanıt: “Keşke ‘Başları kesilmelidir’ diyene de iki laf edilseydi”

0

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef gösterdiği Fatih Portakal’dan yanıt gecikmedi. Portakal, Erkan Tan’ın sözlerini anımsatarak “‘Başları kesilmelidir’ diyene de bir iki laf edilseydi keşke” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’de anayasal bir hak olmasına karşın barışçıl protestoların polis zoruyla bastırıldığını, toplumun ve toplumsal muhalefetin sindirildiğini söyleyen ve doğalgaz zamlarını protestoya çağıran Fatih Portakal’ı Denizli’deki mitingde hedef aldı.

“Terbiyesiz”, “haddini bilmez”, “edep yoksunu”, “ahlaksız” sözleri ile nitelediği Fatih Portakal’a Erdoğan, “Sen ne yapıyorsun? Burası Paris mi? Gezi olaylarında herkes dersini aldı. 15 Temmuz’da herkes dersini aldı. Bu ülkede bundan sonra bu tür olaylara girişenler bunun bedelini ağır öderler” dedi ve “Zaten yargı gereken cevabı verecektir” diyerek sözlerini noktaladı.

Fatih Portakal ise Erdoğan’ın hakaretlerine Twitter’dan yanıt verirken A Haber spikeri ve Takvim gazetesi yazarı Erkan Tan’ın “Gezi eylemlerine katılanların başları kesilmelidir” sözlerini anımsattı.

.

(Sendika.org)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.