ManşetTürkiye

CHP elektrik zamları için sokakta: İstanbul’un 39 ilçesinde protesto

0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 81 ilde eş zamanlı “Zamları geri al” eylemini bugün başlatıyor. CHP il başkanlarının yer alacağı protestolarda partinin çözüm önerileri de sıralanacak. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu da Sultanbeyli‘den elektrik zamlarını protesto edecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ülke çapında elektrik zamlarına karşı yapılacak eylemi sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

Akın hükümete şöyle seslendi:

“Esnafımız Cumhuriyet tarihinin en büyük zamları altında eziliyor, faturalar 2 katından fazla arttı. Elektrik faturaları kirayı geçti. Gelen faturalar AKP’nin indirim yapmış gibi görünerek aslında hiçbir indirim yapmadığının, aksine fahiş oranda elektrik zammı yaptığının kanıtıdır.”

İstanbul’da 39 ilçede protesto

Kaftancıoğlu da bugün 11:00’da Sultanbeyli’de ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik buhran ve iktidarın dayattığı elektrik zamlarıyla ilgili basın açıklaması düzenleyeceğini duyurdu. Kaftancıoğlu yapılacak basın açıklamasını yaptığı paylaşımla duyurdu:

Ek olarak Kaftancıoğlu ile beraber CHP örgütü İstanbul’un 39 ilçesinde çeşitli noktalarda ortak basın açıklamaları gerçekleştirilecek.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.