Ekolojik YaşamManşet

Buğday için söyleyecekler

0

Ekolojik yaşamı destekleme konusunda çalışan Buğday Derneği yararına 30 Mayıs 2013 Perşembe günü bir konser düzenleniyor.

“Buğday İçin Söylüyorlar” konseri, 30 Mayıs 2013 Perşembe günü Ghetto İstanbul’da gerçekleşecek.

Konserde Bulutsuzluk Özlemi’nin efsane solisti Nejat Yavaşoğulları, farklı ses tonuyla hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Yasemin Mori; Buğday Derneği’nin sürekli destekçisi-müzisyen Şehnaz Sam; büyüleyici sesiyle Sumru Ağıryürüyen ile sıra dışı piyanist Utku Yurttaş ve beden perküsyoncusu Tugay Başar ile Kendi Kendini Çal ekibi sahne alacak.

Gecenin Facebook etkinlik sayfasına şu adresten ulaşılabilir.

Gecenin biletleri 30 TL’ye dukkan.bugday.org adresinden online olarak veya Buğday Derneği ofisinden, Şişli ve Kartal %100 Ekolojik Pazarlardan, Ghetto gişesinden veya etkinlik günü kapıdan satın alınabilecek.

Buğday Derneği, %100 Ekolojik Pazarlar, TaTuTa Çiftlikleri Ağı ve Tohum Takas Ağı gibi model projeleriyle Türkiye’de ekolojik yaşama destek veren önemli kurumlardan biri olarak görülüyor. Dernek aynı zamnda 2014’te İstanbul’da düzenlenecek olan IFOAM (Uluslararası Organik Tarım Hareketi Federasyonu) Genel Kongresi’ne de ev sahipliği yapacak.

Konserin geliri Buğday Derneği’nin ekolojik yaşamı destekleyen projelerine aktarılacak.

 

(Yeşil Gazete)


 

You may also like

Comments

Comments are closed.