Bodrum’da 5 köpeği ve 4 kediyi öldüren katil tutuklandı

Bodrum’da kedi ve köpekleri zehirleyerek ölümlerine neden olan İbrahim Özlem, hayvan hakları savunucularının mücadelesi ise tutuklandı.

Muğla Bodrum’un Akyarlar mahallesinde yaşayanların Jandarma Karakol Komutanlığı’na şikayeti üzerine, altı köpek ile dört kediyi zehirleyerek öldüren İbrahim Özlem tutuklandı.

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), olayı İbrahim Özlem’in gerçekleştirdiğini tespit ederek zanlıyı gözaltına almıştı. 

Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu Gönüllü Avukatı Arzu Ayyıldız‘ın suç duyurusunu inceleyen Sulh Ceza Hakimliği, “dayı” lakaplı İbrahim Özlem için tutuklama kararı verdi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özlem, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR