ManşetSpor

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na genel kurulda veto

0
Genel Kurulda yükselen tansiyon sonrası güvenlik görevileri salona geldi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) 4. olağan mali genel kurulu 22 Kasım günü Ankara İçkale Otelde 150 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Divan Kurulu üyelerinin oluşturulması sırasında başlayan gerginlik genel kurulun bitimine kadar sürdü. Genel Kuruldabütçe  59’a karşı 82 oyla delegeler tarafından ibra edilmedi ve ana statüye göre 60 gün içinde olağanüstü genel kurula gidilecek.

Genel Kurulda yükselen tansiyon sonrası güvenlik görevileri salona geldi

Genel Kurulda yükselen tansiyon sonrası güvenlik görevileri salona geldi

 

Divan Kurulu üyelerinin oluşturulması sırasında başlayan gerginlik genel kurulun bitimine kadar sürdü. Tartışmalar nedeniyle yaklaşık 5 saatte tamamlanabilen mali genel kurulda İstanbul Yıldız Engelliler Spor Kulübü delegesi Murat Kemal Yüksel ve Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü delegesi Celal Karadoğan‘ın konuşmaları dakikalarca süren tartışmalara neden oldu. Bir önceki dönem başkanlık görevini yürüten Mustafa Veysel Gülpınar‘ın konuşması ise delegeler tarafından dakikalarca alkışlandı.

İstanbul Yıldız Engelliler Spor Kulübü delegesi Murat Kemal Yüksel ve Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü delegesi Celal Karadoğan'ın konuşmaları sırasında tansiyon iyice yükseldi

İstanbul Yıldız Engelliler Spor Kulübü delegesi Murat Kemal Yüksel ve Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü delegesi Celal Karadoğan’ın konuşmaları sırasında tansiyon iyice yükseldi

TBESF’nin mali genel kurulunda engellilere uygun bir konuşma kürsüsünün olmaması ise katılımcıların şikayetlerine neden oldu.

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.