İklim KriziManşetMedya-İnternet

Atölye BİA’dan İklim Haberciliği Atölyesi’ne çağrı

0

IPS İletişim Vakfı/bianet tarafından temel ve tematik habercilik atölyelerinin gerçekleştirildiği Atölye BİA programının yeni başlığı “İklim Haberciliği” olarak belirlendi.

Atölye, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi ise 22 Nisan Perşembe günü saat 10.00.

Beş gün boyunca devam edecek İklim Haberciliği Atölyesi’nin amacı “İklim haberciliğinin ilke ve yöntemleri, habercilerin iklim konusundaki verilere ulaşımı ve Türkiye’de iklim haberciliğinde uzmanlaşma alanlarında bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak” olarak belirtildi.

Kimler katılabilir?

Atölye başvuruları gazetecilere, işsiz bırakılmış gazetecilere, iletişim fakülteleri gazetecilik, radyo ve televizyon bölümlerinin öğrencilerine, hak örgütlerine ve ilgilenen herkese açık.

Atölye programına kabul edilen katılımcılarla hazırlık çalışmalarını içeren formlar paylaşılacak. İklim Haberciliği Atölyesi ile ilgili sorularınız için [email protected] adresine e-posta atabilirsiniz. Başvuru formuna ise bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz.

More in İklim Krizi

You may also like

Comments

Comments are closed.