Medya-İnternetUncategorized

Alternatif medyaya bobiler’den destek

0

Gezi direnişinin ana akım medyadaki görünürlüğü hepimizin malumu oldu. Bu duruma bir eleştiri ve destek de Bobiler.org’dan geldi. Bobiler.org sosyal medyada şöyle bir açıklama yaptı.

Bobiler Bagimsiz Medya Organlarina Tanitim Destegi Veriyor
Bobiler olarak, ana akim medyanin Geziparki’ndaki olaylari sansurlemesi ve carpitmasindan sikayet etmek yerine, neler yapabiliriz diye dusunduk ve bagimsiz haber sitelerinin ucretsiz olarak reklamini yapmaya, daha fazla kisiye ulasmalarina elimizden geldigince destek olmaya karar verdik.

Bu ne demek?
– Gazetecilerin kurdugu bagimsiz haber kuruluslarini, sag-sol ayrimi yapmadan ve herhangi bir ucret almadan her ay ulastigimiz 1.5 milyon kisiye tanitacagiz.
– “Bana calistigim kanaldan ayril diyorsun ama ayrilirsam ne yapacagim?” diyen haberciler eger yeni olusumlar kurarsa onlara da tanitim destegi verecegiz.
– Gazeteciler, yeni bir mecra kurmak icin Kickstarter gibi funding toplama mecralarini kullanirsa, bu cabalarina elimizden geldigince destek olacagiz.

Eger bagimsiz bir medya organi sahibiyseniz detaylari suradan ogrenebilir ve bize [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.

Eger sizin de web siteniz veya bir grubunuz varsa, ya da sosyal medyada cok takipciniz varsa, sizleri de bagimsiz haber kuruluslarina destek olmaya cagiriyoruz. En azindan bir haber paylasirken bunun bagimsiz bir yayin organindan olmasina ozen gosterebilirsiniz.

Madem ana akim medya Geziparki yerine penguenleri gosteriyor, onlara da penguenler destek olsun.

http://www.bobiler.org/bagimsizlara_destek.asp

You may also like

Comments

Comments are closed.