ManşetMedya-İnternet

Al birini Vur ötekine! 7 “müsvedde” medya gazetesinde tek başlık!

0

(Edit: Etik başa bela sevgili okurlar. Haberimizin ardından Açık Radyo’dan tanış can kardeşimiz Avi Haligua’nın “fotoğraf gerçeği yansıtmıyormuş” yorumu üzerine size sahte haber yaptığımızı zannettik. Şu günleri yaşamamızda baş sorumlu durumunda bulunan “müsvedde medya” gibi olmamak için kılı kırk yardığımızdan o telaşla  hemen sosyal medya paylaşımlarını sildik. Habere çeki düzen verdik, “bizi de size penguen gösterdik” farzedin filan dedik.

Halbuki gerçek olmayan foto değil, içindeki gazete sayısı imiş. Aynı manşeti atan gazete sayısında bir noksan varmış, 6 değil, 7 gazete imiş aynı manşeti atan “müsvedde” medyaya haiz gazete.

Düzeltir, özür diler ve bizi her haberimiz için bu kadar titizlenmek zorunda bırakan siz Gezi Parkı Nöbetçileri’ne teşekkürü bir borç biliriz)

* * *

Gezi Parkı Direnişi 11. gününde. Artık tüm dünya biliyor ki, biz direnmekten; pasif olarak, şiddetsiz olarak, sivil olarak direnmekten vazgeçmeyeceğiz.

Bu inanç ve kararlılığımızı görmeyen belki de tek insan bu ülkenin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrikadaki temaslarını tamamlayarak gece yarısı halkının sevgi gösterileri ! arasında yurda döndü.

haberi paylaşmak için tklynz / click for to share

Taksim Meydanı’na anayasal protesto haklarını sivil itaatsizlik örneği eylemler gerçekleştirerek kullanmak üzere gitmek  isteyen kendisine muhalif vatandaşlarına olduğu gibi Yeşilköy havalimanına gelerek kendisini destekleyen vatandaşları için de her türlü kolaylık ! gösterilmişti. Nasıl ki Taksim’e, Gezi Parkı’na gelinsin diye İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşımayı bedava yapmış, ek seferler koymuş, vapurlar kaldırmış, metrobüsl üstüne metrobüs göndermiş ise Yeşilköy’e, Atatürk Havalimanı’na gelinsin diye de hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadı.

Biz 6 diye verdik, 7 diye düzeltildi yaa. İşte o 7 gazete. Poz da çok şahane değil mi, sanki tv izliyorlar. Nasıldı o atasözümüz, "körler ve sağırlar, birbirini ağırlar"

Demokrasini güzellikleri işte. Halkın doğru haber alması için de aynen Taksim Gezi Parkı Nöbeti’nde olduğu gibi Yeşilköy’de de bu ülkenin gurur kaynağı, tüm dünyanın da parmakla gösterilen “müsvedde” medyası her gelişmeyi, her detayı halka anında/yerinden/dosdoğru olarak sunmaktan geri kalmadı.

İşte 7 “müsvedde” medya gazetesinin “anında/yerinden/dosdoğru” haber yaptığının kanıtı olarak 7 kelimesi kelimesine aynı başlık.

Alternatif Medya’nın onlar kadar “anında/yerinden/dosdoğru haber yapamayacak !!!! bir mecrası olarak önlerinde saygıyla eğiliyor ve ellerimiz patlayıncaya kadar alkışlıyoruz.

Ey siz, yüz aklarımız.

Haber Türk, Türkiye, Sabah, Zaman, Bugün, Yeni Şafak ve Star gazeteleri…

Türkiye sizinle gurur duyuyor!!!!

(Önemli Not: Bu “yorum/haber”imizin gelecek kuşaklara kalması ve burdaki kinayenin farkedilmemesi tehlikesine karşı bir not düşmek isteriz. Bu haberde İstanbul Belediyesi, Müsvedde Medyanın etik haberciliği, Vatandaşa protesto hakkı için toplu taşımada her kolaylığın sağlanması ile ilgili cümleler TAMAMI İLE GERÇEK DIŞIDIR)

#direnedirenenekazanacagiz

Haber: Alper Tolga Akkuş – #anavarrza

(Yeşil Gazete / Türkiye)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.