ManşetTürkiye

AKP’den istifa eden yüz kişi İYİ Parti’ye geçti

0

Antalya Döşemealtı ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı olan Emre Afacan ve 100 diğer kişi, İYİ Parti‘ye katıldı.

Afacan’ın İYİ Parti’ye geçişi için tören yapıldı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve partililerin katıldığı törende, yeni üyelere parti rozetleri takıldı.

Bahşi, “Ülkemizin her köşesinde partimize daha büyük katılımlar olacağı gibi güzel Antalya’mızda da bu katılımlar artarak devam edecektir. Bizler İYİ Parti ailesi olarak sürekli büyüyecek ve daha faydalı işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclis üyelerinden istifalar: Bu kadarı da olmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis üyesi Amine Cansu Kaba‘nın AKP’den ayrıldığını duyurmasının ardından Muğla Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi de AKP’den istifa ettiğini duyurdu.

Amine Cansu Kaba, partisinden istifa etmesinin gerekçeleri arasında “makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği, adaletten ayrılma, ‘bu kadarı da olmaz’ dediğimiz yanlışlar” gibi maddeler saymıştı.

Kaba’nın partisinden istifa etmesinin ardından Muğla Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi ve Bursa Orhangazi Belediyesi Meclis Üyesi Nurcan Eroğlu Polat da AKP’den istifa etti.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.