Kültür-SanatManşet

7. Bilgi Yeni Müzik Festivali, “Şarkılar Bizden” konserleri ile müzikseverleri buluşturuyor

0

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Bilgi Yeni Müzik Festivali, 12-13-14 Mayıs tarihlerinde önceki yıllardan ayrılan çok özel bir konser serisiyle sona erecek.

38

Son yıllarda hızla müzikseverlerin ilgisini toplayan alternatif şarkı yazarları, Bronx Pi Sahne’de gerçekleştirilecek “Şarkılar Bizden” konserlerinde sahne alacak. Şarkılar adı ile müsemma bir özellik taşıyor, nedeni ise tüm konserleri Bilgi Müzik’ten olması. Son dönemde bu alandaki çalışmalarıyla dikkat çekmiş ve yükselişteki isimlerin önemli bir kısmı İBÜ Müzik Bölümü mezunlarından oluşuyor.

Üç gün sürecek konserlerde sahne alacak sanatçı ve gruplar ise; Can Kazaz, Cihan Mürtezaoğlu, Can Güngör, Selim Saraçoğlu, Bubituzak ve Lara Di Lara.

39

12 Mayıs’ta ise, Başak Yavuz’un vermiş olduğu “Şarkı Yazımı” dersinin final konseri gerçekleşecek ve müzik severlerin
önümüzdeki dönemde isimlerini duyurabilecek isimlerin yepyeni şarkılarını dinleme şansı olacak. Daha sonra 13 Mayıs’ta Can Kazaz, Cihan Mürtezaoğlu ve Can Güngör, Bronx Pi sahnesini art arda tınılarıyla dolduracaklar. 14 Mayıs’ta ise yine peş peşe sahne olacak olan Selim Saraçoğlu, Bubituzak ve Lara Di Lara’nın performanslarına tanıklık edeceğiz.

12-13-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Bronx Pi Sahne’de gerçekleşecek bu konserlerin kapı açılışı saat 20:00; giriş ücreti ise 25TL olarak belirlenmiş durumda.

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.