3. Köprü ihalesi ertelendi

Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Boğaz Köprüsü‘nü de kapsayan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi‘nin ihale tarihini 10 Ocak 2012’ye erteledi.

Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Yap-İşlet-Devret Projesi Ek İlanı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre 8 Mart 2011 tarihinde ilan edilerek Yap-İşlet-Devret Modeli ile ihalesine çıkılan Kuzey Marmara Otoyolu işinin ilk ilanda 23 Ağustos 2011 şeklinde duyurulan ihale tarihi 10 Ocak 2012 olarak değiştirildi. Sözleşme ve Şartnamede yapılan değişikliklere ait Zeyilname-1 Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’nda görülebilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden daha önce yapılan açıklamalarda 3. köprünün de içinde yer aldığı Kuzey Marmara Otoyolu Proje ihalesi için şartname satın alan firmaların erteleme talebinde bulundukları, bu nedenle ihalenin yıl sonuna yakın bir tarihe ertelenebileceği ifade edilmişti. (Ajanslar)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR