Kültür-Sanat

11. !f İstanbul, İstanbul’u yok etmek isteyenlere “bir ihtimal daha var” diyecek

0

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali 11. kez önce İstanbul, ardından da Ankara ve İzmirli sinemaseverleri bağımsız filmlerin özgürleştirici etkisi ile sarhoş etmeye hazırlanıyor.

Festival merkezi bu sene Salt Beyoğlu. Salt Beyoğlunda hergün gösterilecek filmler ve düzenlenecek etkinliklerden ücret talep edilemeyecek. Etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tahrir’den Occupy’a kadar dünyayı çalkalayan sokak hareketlerinin damgasını vurduğu bir yılın ardından 11. si yapılacak olan If İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali de seyircisini ‘Hareket’e davet ediyor.  Festival 16 – 26 Şubat tarihleri arasındaAFM Fitaş Beyoğlu, Maçka G-Mall, AFM İstinye Park ve AFM Caddebostan Budak, 01 – 04 Mart tarihlerinde Ankara CEPA’da, 02 – 04 Mart tarihlerinde İzmir Balçova KİPA’da gerçekleşecek.

Hit Filmler bölümünde The Descendants, Take Shelter ve Bellflower gibi yılın en çok konuşulan bol ödüllü filmleri People Power/Arka Bahçe, Yol bölümü festivale bu yıl katılan bölümler arasında. !f İstanbul klasiklerinden olan Fantastik Filmler, !f Music, Nöbetçi Sinema ve Gökkuşağı Filmleri de festivalde yerlerini almış durumda.

!F İstanbul’un resmi sitesinden festival ve filmler hakkında ayrıntılı bilgi almak mümkün

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.