GündemManşet

Erdoğan: kurguladıkları, dublajı da yaptıkları bir piyes

0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı konuşma sona erdi.Dün akşam internette yayınlanan ve Başbakan Erdoğan’la oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmalara değinen Erdoğan, yolsuzluk operasyonu sabahı Bilal Erdoğan’ın evindeki paraları çıkarma iddiasına cevap vermedi. Kaydın montaj olduğunu iddia eden Erdoğan, “Tüm ithamlara vakti geldiğinde tek tek cevap vereceğiz. Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir iddia yoktur.” dedi.

Konuşması  “Dik dur eğilme bu millet seninle “ ve “Recep Tayyip Erdoğan” gibi sloganlarla sık sık bölünen Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Millet 30 Mart’ı bekliyor”

“Millet reyine, hükümetine sahip çıkıyor. Sağduyusuyla, vakarıyla sandığa gidip söyleyeceğini net bir şekilde söylüyor. Millet artık kabına sığmıyor, 30 Mart’ı bekliyor. 30 mart yeni milat olacak. Millet iftiralara itibar etmiyor.”

“Bir de vazi lobisi vardır”
Milletin iktidarda olmasından rahatsız olan bir de vaiz lobisi vardır. Devleti esir almaya gayret eden şantajları, komploları ortaya çıkan vaiz lobisi de milletin iktidarından rahatsızdır. 17 aralık’ta bütün bu rahatsızlar bir araya geldiler. Kaybedenler güruhu bir araya geldi bir kez daha ittifak yaptılar.

“Eteğinizde ne varsa dökün”
Dün akşam saatlerinde kendi kurguladıkları, dublajını da kendi yaptıkları bir piyesi servis ettiler. Ben haftalardır bir çağrıda bulunuyorum, eteğinizde ne varsa dökün diyorum. Bunlar gidiyor hayasızca, edepsizce montaj yapıp bunun servis ediyorlar. Uydurun da, uydurmanın da bir ahlakı edebi var.

“Bir hafta içinde aynısını farklı bir şekilde size izleteceğiz”

Bir hafta 10 gün içerisinde onların karşıtlarını biz de bu şekilde bu teknolojiden hareketle sizlere izleteceğiz. Aynısını farklı bir şekilde sizlere izleteceğiz. Teknolojinin geldiği yeri görmeniz bakımından önemli. Başbakanlıktan gerekli açıklama yapıldı. Bugün de buradan söylüyorum, yapılan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yapılmış hance bir saldırıdır. Bunu da kimsenin yanına bırakmayacağız.

“Bu İstiklal mücadelesidir”

Biz bu gündeme teslim olmayacağız. Tüm ithamlara vakti geldiğinde tek tek cevap vereceğiz. Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir iddia yoktur.Bizimle hesabı olan varsa 30 mart’ta sandıkta görüşelim sandık dışında her hareket açık şekilde istikallimize bir saldırıdır. Bu bir istiklal mücadelesidir.

“Niye internet yasasını, MİT yasasını getirdik?”

Zaten ben dinleniyordum bunu söyledim nedense birileri bunu anlamamakta direndi. Niye internet yasasını getirdik, niye MİT yasası değişikliğini getirdik huzurunuza? Bunlar için getirdik. Kriptolu telefonları bile dinliyorlar. Bir cumhurbaşkanı bakanlarıyla konuşamaz başkanla konuşamaz. Yasal süreci başlayacağız, izini süreceğiz. Ailelerin mahremi diye, devletin mahremi diye birşey kalmaz. Şantaj yapabilirler, daha henüz durmuş değiller.”

(Yeşil Gazete)

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.