Kategoriler: ManşetSpor

Kara Kartal’ın patronu Slaven Bilic, “Gerçek anlamda sosyalistim”

Beşiktaş futbol takımının yeni teknik direktörü Slaven Bilic Beşiktaş dergisine açıklamalarda bulundu. Gerçek anlamda bir sosyalist olduğunu söyleyen Bilic, “paylaşmayı bilirseniz onurunuzla ve mutlulukla yaşayabilirsiniz” dedi.

Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtlayan futbol takımının yeni teknik direktörü Slaven Bilic, hayata ve spora bakış açısına ilişkin dikkat çekici noktalara değindi.

Kendileri için önemli olanın; oyunun defansif yönünü iyi oynayanla ofansif yönünü iyi oynayan oyuncular arasında iyi bir birliktelik yaratıp, sağlam bir takım yapısı ortaya çıkarmak olduğunu vurgulayan Bilic, “Ancak elinizdekileri paylaşmayı bilirseniz onurunuzla ve mutlulukla yaşayabilirsiniz. Ben bir sosyalistim ama gerçek anlamda bir sosyalistim” şeklinde konuştu.

Dünyayı tek başıma kurtaramayacağımı gayet iyi biliyorum diyen Slaven Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü, “Ancak bir haksızlığa, adaletsizliğe karşı bir mücadele varsa, ben daima en ön saflarda olmayı tercih ederim ve hayata da buradan bakarım.”

(Beşiktaş Dergisi, Haber-Sol, Yeşil Gazete)

Paylaş
Yazar:
Haber Merkezi