Kategoriler: ManşetSpor

Akhisarspor taraftarlarından “Asıl tanrı bu deyyus” nakaratlı Gekas marşı

Süper Lig’de son haftaya girilirken zirvede hemen hemen durum netleşti. Galatasaray’ın şampiyonluğu, Fenerbahçe’nin ikinciliği son hafta öncesi kesin. Bursa ile Beşiktaş’ın son hafta ligde bulundukları basamak değişse bile iki takım da önümüzdeki sene ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil edecek.

Küme düşme hattında ise son hafta tam bir keşmekeş yaşanıyor. Ligden düşmesi daha önce kesinleşen Mersin İdman Yurdu ile Orduspor’un ardından seneye PTT 1. Ligde mücadele edecek son takım için şu an üç aday var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor (36 puan), Karabükspor (37 puan) ve Akhisarspor (39 puan)

Süper ligin ilk haftalarında düşecek ilk aday olarak gösterilen Akhisarspor devre arasında yaptığı Gekas transferi ile son haftaya rakiplerinden bir adım önde giriyor. Akhisar son hafta küme düşmesi daha önce kesinleşen Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olmanın avantajını da kullanıp en az bir puan almanın hesaplarını yapıyor.

Teofanis Gekas

Akhisar’ı buraya kadar getiren Gekas’ın taraftarların gönlündeki yerinin çok ayrı olduğu belirtmemize bile gerek yok aslında. Buna bir örnek de sosyal medyada paylaşılan bir Gekas Marşı ile belgelenmiş durumda.

Sezen Aksu’nun “Yalnızca Sitem” parçasının melodisine yazdıkları sözleri youtube üzerinden paylaşan üç Akhisarsporlu taraftar geçtiğimiz hafta yaşanan olumsuz örneklerin ardından tüm futbolseverlerin de yarasına bir nebze ilaç oldular.

İşte Akhisarspor taraftarlarınca yapılan, “Ne Zeus Ne Perserus Asıl tanrı bu Deyyus” nakaratlı Gekas Marşı

(Yeşil Gazete)